www.sisterunika.dk

Energi balancerende ADHD Armbånd

Energi balancerende ADHD Armbånd

399,00 kr.

Dette armbånd er designet til dig der har fået diagnosen ADHD eller dig som har symptomer deraf.

Armbåndet har et mantra der hedder “Min energi er mit fortrolige, jeg kender den og den giver mig dagligt de smukkeste gaver”

Dette armbånd er designet til dig der har fået diagnosen ADHD eller dig som har symptomer deraf.

Det er sandsynligt at ADHD kan medføre udfordringer. Men jeg tror på og oplever, at bl.a. fokus og bevidsthed om brug af den indre og derved den ydre energi, sansinger og udfordringer som ADHD symptomer klassisk er beskrevet som, også kan ses som særlige styrker og særlige positive egenskaber. Disse kan være meget værdifulde. Nogle af de positive aspekter ved at have ADHD inkluderer:

1. **Kreativitet**: Mange med ADHD har en stærk evne til at tænke uden for boksen og komme med innovative løsninger på problemer. Deres hjerne kan forbinde ideer på nye og spændende måder. I armbåndet finder du ametyst, som styrke din fortrolighed med dine sansinger. Når dine sansninger mærkes som en gave og ikke en forstyrelse så åbnes et univers af kreative unikke oplevelser.

2. **Energi og entusiasme**: Den høje energi og drivkraft kan føre til stor entusiasme og passion for aktiviteter og projekter, hvilket kan være smittende og inspirerende for andre. Dette faktum, at være smittende i sin energi er i sig selv, for mig at se, en healing for rigtig mange andre mennesker. Kunsten er nok at lærer at passe kærligt på netop denne energi. Til dette har jeg valgt en Bjergkrystal, det lyser altid op så det sande billede kan ses.

3. **Fleksibilitet**: Evnen til hurtigt at skifte fokus kan gøre personer med ADHD meget fleksibele og i stand til at håndtere forandringer og uforudsete begivenheder effektivt. Dette kan blive en stor gave at have i sit energi system, hvis bevidstheden omkring dette er til stede. Lava stenen er moder Gaia healing og det er her i armbåndet da den støtte en ro til dette erkendelse i hverdagens rytme.

4. **Multitasking**: Mange med ADHD er dygtige til at jonglere flere opgaver på én gang, hvilket kan være en stor fordel i miljøer, hvor der kræves hurtig reaktion og alsidighed. Rød Jaspis er en skøn sten til at skabe jordforbindelse, det at holde begge ben på jorden. I armbåndet støtter den til netop at kunne have mange ting igang og samtidig have hele sin energi med. Problemet kunne nok nærmere være om andre uden ADHD kan følge med.

5. **Eventyrlyst og nysgerrighed**: Deres nysgerrige natur og lyst til at udforske nye ting kan føre til spændende oplevelser og en rig livserfaring. Krystallernes placering er nøje valgt så netop disse egenskaber harmoniseres.

6. **Problemløsning**: De kan ofte finde utraditionelle løsninger på problemer, fordi de ser tingene fra en anderledes vinkel. Dette er måske den del af ADHD som mange kan komme i konflikt i. I armbåndet har jeg valgt ægte citrin, som styrker solar plexus så det hurtige og det utrrationelle syn kan opleves af alle i problemløsningen med balance i tale, følelse og udfald.

Størrelser

, , , , , , ,

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.