www.sisterunika.dk

“FRIDAY CHIC GIN” PORTUGISISK GIN

"FRIDAY CHIC GIN" PORTUGISISK GIN

375,00 kr.

Køb passende Gin Glas

Lækker blød og lidt sødmefuld smag med tropiske frugter og kardemomme.
Botaniske elementer: Enebær, kardemomme, rosenblade, appelsinblomt og Baga-vinblade.
Infusion med mango, papaya og passionsfrugt.

Friday Chic Gin

Portugisisk Gin
Område: Bairrada vinområdet. Alkohol: 40% Indhold: 70 cl

Lækker blød og lidt sødmefuld smag med tropiske frugter.
Botaniske elementer: Enebær, appelsinblomt, kardemomme og Baga- vinblade. Infusion med mango, papaya og passionsfrugt.

Anmeldt på Ginlovers.pt (oversat fra engelsk):
“Der er en ny gin lavet i Portugal. Opkaldt Friday Chic Gin. Blødhed og elegant sødme er signaturer for denne nye portugisiske Gin. Du kan lære mere om denne gin og dets karakterisQka nedenfor:

DE FØRSTE NOTER:
Friday’s blødhed er indlysende i næsen. Den sædvanlige enebær-eXersmag er næsten uforgængeligt og ligeså er de sødeste noter. Alkoholindholdet (40%) er også lidt svagere end en almindelig Gin, som gør du optage flere duXe i det første åndedrag. Det er i deZe øjeblik vi støder på kardemomme og søde noter for første gang. Men der er mere i det “søde” end simpel kardemomme. Der er frugt, moden frugt, rig på fruktose og elegant aroma … tropisk frugt.

DE BOTANISKE ELEMENTER: Enebær, orangeblomst, kardemomme og vinblade (fra Baga-vinstokke). Tropiske frugter (infuseres før neutral alkohol) – Passionfrugt, Mango og Papaya. Tag et kig på listen over planteekstrakter i Friday Chic Gin og du vil kun finde vinbladets bløde fingerpeg. Vinbladene giver Friday Chic Gin et let astringent touch (typisk for Baga, der vokser i regionen Bairrada i det centrale Portugal) uden at være for mærkbar eller generende. Alt det vi føler ved den første kontakt via duXen bekræXes i ganen. Der er en mere frugtagQg eXersmag end krydret, eXersom kardemomme er den eneste krydderi anvendt i produkQonen af Friday Chic Gin. De varme noter beder næsten om at blive drukket ren med is. Den lavere forekomst af enebær hjælper også følelsen af delikat blødhed. En klar “Tag Mig” Ql de mindre ortodokse forbrugere. Derfor lægger Friday Chic Gin afstand fra London Dry typerne.”

 

ANMELDELSER:
Anmeldt på Ginlovers.pt (oversat fra engelsk):
“Der er en ny gin lavet i Portugal. Opkaldt Friday ​​Chic Gin. Blødhed og elegant sødme er signaturer for denne nye portugisiske Gin. Du kan lære mere om denne gin og dets karakteristika nedenfor:

DE FØRSTE NOTER:
Friday’s blødhed er indlysende i næsen. Den sædvanlige enebær-eftersmag er næsten uforgængeligt og ligeså er de sødeste noter. Alkoholindholdet (40%) er også lidt svagere end en almindelig Gin, som gør du optage flere dufte i det første åndedrag. Det er i dette øjeblik vi støder på kardemomme og søde noter for første gang. Men der er mere i det “søde” end simpel kardemomme. Der er frugt, moden frugt, rig på fruktose og elegant aroma … tropisk frugt.
DE BOTANISKE ELEMENTER: Enebær, orangeblomst, kardemomme og vinblade (fra Baga-vinstokke). Tropiske frugter (infuseres før neutral alkohol) – Passionfrugt, Mango og Papaya. Tag et kig på listen over planteekstrakter i Friday ​​Chic Gin og du vil kun finde vinbladets bløde fingerpeg. Vinbladene giver Friday Chic Gin et let astringent touch (typisk for Baga, der vokser i regionen Bairrada i det centrale Portugal) uden at være for mærkbar eller generende. Alt det vi føler ved den første kontakt via duften bekræftes i ganen. Der er en mere frugtagtig eftersmag end krydret, eftersom kardemomme er den eneste krydderi anvendt i produktionen af Friday Chic Gin. De varme noter beder næsten om at blive drukket ren med is. Den lavere forekomst af enebær hjælper også følelsen af ​​delikat blødhed. En klar “Tag Mig” til de mindre ortodokse forbrugere. Derfor lægger Friday Chic Gin afstand fra London Dry typerne.”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.