www.sisterunika.dk

Om os

Design uden navn-5

Sisterunika har butik på Djursland i byen Rønde samt Nygade 10 i Silkeborg. 

I butikken finder du vores store smykke udvalg af Sisterunikas eget design, 100% Cashmere tørklæder, tøj af sund kvalitet, store og små sten og krystaller, hår pynt, aroma produkter og diverse gave artikler. Hos Sisterunika er du sikker på at finde den perfekte gave til både dig selv og andre. 

Sisterunika driver webshop www.sisterunika.dk og derudover kan du finde Sisterunikas smykker hos flere B2B forhandlere. 

– Ønsker du at forhandle Sisterunikas smykker skriv da en mail til: mail@sisterunika.dk

Sisterunika designer selv smykker, som komplimenterer den individuelle pige/kvinde og giver hende et sofistikeret og personligt udtryk. Sisterunikas smykker har et unikt tidsløst udtryk og dette gør, at du med et Sisterunika smykke, vil opleve at dit smykke er helt særligt passende til din egen smukke personliglighed.

Mest kendt er sisterunikas ”Magic Ring” hvor du kan skifte mellem ædelsten og krystaller i den samme ring. Magic Ring designede Majbritt for 8 år tilbage, hvilket i dag, gør den til et klassisk produkt. Sisterunika arbejder ofte i ædelsten og krystaller da fascination af historiens brug, virkninger og erfaringer omkring den enkelte ædelsten eller krystal, er en stor del af Sisterunikas færdige smykke.

 

Alle vores smykker er designet i Danmark og forarbejdet i den indiske by Jaipur, hvor sisterunika  har sin egen sølv- og guldsmed. Det er den kombination af design og håndværk, som gør det muligt for os, at tilbyde høj kvalitet til en fornuftig pris.

Kvinden bag Sisterunika

Smykkedesigner Majbritt Rosefine. Carla Bergmann har designet trendsættende smykker siden 2005. Med Sisterunika skaber hun meningsfulde smykker til meningsfulde mennesker. Majbritt er ædelsten og krystal nørd ud til fingerspidserne hvilket tydeligt sporres i hendes designs.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.