www.sisterunika.dk

HEALENDE RØGELSE FRA STARCHILD

HEALENDE RØGELSE FRA STARCHILD

70,00 kr.

HEALING RØGELSE
En blanding af urter, der kan hjælpe med at forvise sygdommens dæmoner og rense energien i et sygerum.

Mange kulturer over hele verden bruger røgelse i deres helbredende praksis. Det renser ikke kun atmosfæren, men beroliger også patienten og lindrer følelsesmæssig angst.

Nogle helbredende traditioner har udviklet detaljerede og specifikke anvendelser til forskellige røgelsesblandinger, andre bruger det mere generelt til at skabe en atmosfære, der er befordrende for helingsprocessen.

STARCHILDS helbredende røgelse er beregnet til at skabe en helbredende atmosfære og er velegnet til alle former for helbredende ritualer og behandlinger.

Magiske samlinger Merkur ~ Kommunikation, forståelse, spådom, fleksibilitet, direkte energi i overensstemmelse med vilje. Jupiter ~ Visdom, velstand, spiritualitet, tro, håb, personlig vækst, beskyttelse, helbredelse.

Om frisk løs røgelse
Røgelse er som en duftende salme til guderne, den unikke kombination af hellige ofre, hver med deres egen aromatiske note, harmonerer til en parfumeret komposition – musik til lugtesansen.

Sådan brændes røgelse Anbring en selvantændende kulskive i et brandsikkert fad, langt væk fra brændbare genstande.

Kulskiverne kan antændes ved blot at holde en tændstik eller lighter til kanten.

Vær opmærksom på, at disse diske kan spytte og gnistre voldsomt ved antændelse. Lad masser af luft strømme rundt om trækullet for at sikre, at det brænder jævnt.

Når kulskiven er færdig med at funkle, begynder den at gløde, normalt først på den ene side og derefter langsomt sprede sig over hele skiven. Når hele disken lyser rødglødende, er den klar til brug, og du kan placere en knivspids røgelse ovenpå.

Når skiven brænder, vil ilden koncentrere sig i midten. Du kan lejlighedsvis skrabe asken af for at afsløre det glødende center og tilføje frisk røgelse efter ønske.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.