www.sisterunika.dk

Angels and Gemstone Guardians Cards af af Margaret Ann Lembo

Angels and Gemstone Guardians Cards af af Margaret Ann Lembo

169,00 kr.

Dette sæt med 44 orakelkort, Angels and Gemstone Guardians Cards, af Margaret Ann Lembo, gør dig bekendt med 44 ædelstene. Ædelstenen og dens tilhørende besked på forsiden af ​​kortet giver dig indsigt. Englen forbundet med ædelstenen på den anden side af kortet giver dig en positiv bekræftelse for at hjælpe dig med at transformere din virkelighed.

“Engle alle steder”

Engle er lysende lys væsener, der udgår fra Gud, den guddommelige. Uanset om du er bevidst om dem eller ej, har du mange usynlige hjælpere omkring dig hvert øjeblik af dit liv. Forestil dig dem der eller ved bare, at en stor gruppe af usynlige hjælpere er klar til at komme dig til hjælp. De våger over dig, inspirerer dig og guider dig langs din vej gennem livet. De er hos dig 24/7, når du sover, og når du er vågen. Og de er kun en tanke væk, når du er klar til at være bevidst om dem. Engle har en høj vibration og yder energisk assistance til os efter anmodning. Disse spirituelle væseners personligheder og kvaliteter bringer et væld af positive vibes til dit spirituelle bord.”

“Engleriget venter på, at du giver dem tilladelse til at hjælpe og har brug for specifikke anmodninger for at aktivere deres hjælp. Fordi mennesker har fri vilje, skal engle blive bedt om at hjælpe os eller gribe ind på vores vegne. De reagerer på tanker og “hører”, hvad du tænker, hvis du vil have dem til at hjælpe. For at få englehjælp skal du blot tænke på den type hjælp, du har brug for eller ønsker. Bestem det område af livet, som det vedrører. Bed så den daglige engel om at vejlede dig og inspirere dig til at nå dette mål eller intention.”

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.