www.sisterunika.dk

Animal Totems and the Gemstone Kingdom af Margaret Ann Lembo

Animal Totems and the Gemstone Kingdom af Margaret Ann Lembo

169,00 kr.

88 kort. med forskellige dyreallierede og 88 ædelstene, sten og krystaller fra mineralriget.

Alle skabninger, store og små, i alle arter på denne planet er indbyrdes forbundne. Når et dyr, insekt, fugl eller andet væsen fra naturen dukker op gentagne gange, uanset om det er i det virkelige liv eller i drømme, er det tid til at være opmærksom og finde det budskab, som naturen bringer dig. Der er mange lærdomme tilgængelige for os gennem observation af et bestemt dyrs totem og deres vaner og mønstre. For eksempel kan papegøjemedicin lære os at se livet fra et andet perspektiv, når vi efterligner de kloge, der har gået på stien før os. . Bjørne kan lære dig at gå ind i dig selv for at finde svar i din personlige hule. Hvert dyr er en allieret, og hvert dyr har en historie, der hjælper dig med at finde indre fred, viden og visdom.

Den tilhørende ædelsten for hvert dyretotem er en yderligere indikation af dyrets energi som symbolik og en undervisning på din hellige rejse. Krystaller, mineraler og sten holder Jordens historie og alt, hvad denne planet har at tilbyde dig for at udvikle din sjæl og ånd i denne inkarnation. Farven, dannelsen og måden, hvorpå stenen vokser i Jorden, giver en lære om dig selv og dit livsformål. Det kræver tid og indre refleksion at forstå budskaberne og sporene i hele ædelstensriget.

Ved at matche dyrenes lære med læren om ædelstene viser Margaret Ann Lembo, hvordan der er symbolik rundt omkring og giver spor til at lyse din vej. Hun udforsker 88 ædelstene, sten og krystaller og 88 forskellige dyreallierede og beskriver de åndelige forbindelser mellem krystalvibrationer og dyremedicin, hvilket giver dig en dybere forståelse af de indbyrdes forbundne energier i alt omkring os. Hun viser, hvordan den åndelige opfyldelse, du søger, er tilgængelig for dig på så mange måder, og denne vej til at arbejde med ædelstene og dyremedicin er blot en af ​​mange.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.