www.sisterunika.dk

Archangels and Gemstone Guardians Cards af Margaret Ann Lembo

Archangels and Gemstone Guardians Cards af Margaret Ann Lembo

219,00 kr.

“Engle er lysende lysvæsener, der udgår fra Gud, den guddommelige.

Uanset om du er bevidst om dem eller ej, har du mange usynlige hjælpere omkring dig hvert øjeblik af dit liv. Forestil dig dem der eller ved bare, at en stor gruppe af usynlige hjælpere er klar til at komme dig til hjælp. De våger over dig, inspirerer dig og guider dig langs din vej gennem livet. De er hos dig 24/7, når du sover, og når du er vågen. Og de er kun en tanke væk, når du er klar til at være bevidst om dem. Engle har en høj vibration og yder energisk assistance til os efter anmodning. Disse spirituelle væseners personligheder og kvaliteter bringer et væld af positive vibes til dit spirituelle bord.

Ærkeengle er budbringer-engle af høj rang. De er væsener af kærlighed og lys med udpegede ansvar for at vejlede og hjælpe os her på Jorden. På trods af deres maskulint eller feminint klingende navne er de kønsløse lysvæsener. De er tilgængelige for at hjælpe os, når de påkaldes eller anmodes til et specifikt formål i overensstemmelse med den guddommelige plan.

Der er mange ærkeengle, og du vil finde dem opført i denne bog som yderligere støtte af specifikke årsager. Hver gang du ønsker at vide mere om en bestemt ærkeengel, kan du se i appendiks til støttende ærkeengle. De fire vigtigste ærkeengle, Michael, Raphael, Gabriel og Raphael, er velkendte for mange, men lad mig præsentere dig for dem.”

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.