www.sisterunika.dk

Aromadiffuser Traveller

Aromadiffuser Traveller

499,00 kr.

Denne diffuser ledsager dig gennem hele dagen – startende ved det duftende morgenbord, gennem den motiverende pendling og tidspunkter med koncentreret produktivitet til et afslappende bad om aftenen.

Din yndlingsduft er altid trådløs, kompakt, alsidig

Som en alsidig allrounder er den mobile forstøver den ideelle duft til mennesker, der lever et begivenhedsrigt liv. Den kompakte størrelse på den trådløse enhed passer ind i almindelige bilskålholdere og har samtidig den effektive kapacitet til at dufte rum på op til 20 m². Den rejsende ledsager dig gennem hele dagen – startende ved det duftende morgenbord, gennem den motiverende pendling og tidspunkter med koncentreret produktivitet til et afslappende bad om aftenen.

Skånsom ultralydssprøjtning spreder din yndlingsduft på få øjeblikke og skaber i kombination med varm hvid “levende lys” en stemningsfuld feel-good-atmosfære. Traveller er lavet af ædelt kulstofstål med et rosaguld-look og BPA-fri plast af høj kvalitet med en mat hvid overflade og er en solid duftanordning til alle situationer.

Det minimalistiske design med sin klare form gør det til et stilfuldt tilbehør med tidløs charme. Ud over den subtile omgivende belysning fungerer LED -lyset også som et farvet signal, der lyser tre gange med rødt, når batteriet er tomt og tre gange i blåt, når vandtanken er tom.

Den alsidige forstøver tilbyder 4 forskellige driftstilstande, som kan ændres efter behov med et tryk på en knap. Ud over kontinuerlig forstøvning i maksimalt 4 timer kan der også indstilles en kortvarig tilstand, som automatisk slukker enheden efter 30 minutter. En 8-timers intervaltilstand er valgfri, som dufter enten hvert 30. sekund eller 5. minut med en lige så lang pause.

Det kraftfulde Li-Ion-batteri muliggør en trådløs driftstid på 3 timer på farten. Den kan tilsluttes en hvilken som helst standard USB -port (f.eks. Notebook, USB -strømforsyningsenhed) ved hjælp af det medfølgende USB -kabel og fuldt opladet inden for 4,5 timer. Under dette forbliver forstøveren altid klar til brug.

Indhold: Aroma Traveler, USB -kabel, brugsanvisning

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.