www.sisterunika.dk

Bergamot æterisk olie 10ml fra Sisterunika

Bergamot æterisk olie 10ml fra Sisterunika

89,00 kr.

Bergamot olien stammer fra skallen fra uspøjtede Bergamot frugten. Det er en lille rund grøn/gul frugt. Træet er et lille træ, ca 4.½ m. højt med bløde ovale blade. Dens opridelse er Italien, og den er opkaldt efter den italienske by Bergama i Lombordy, hvor den første olie blev solgt. Den er kendt fra bla. Altæabolsjer & Earl Grey te. God at blande med: Andre citrusolie, lavendel, neroli, eukalyptus, enebær.

Det er Bergamot, der giver Earl Grey te sin smag, og det er en almindelig duft og fikseringsmiddel i kosmetik, toiletartikler og solbadningsprodukter.

Kilde: Citrus aurantium bergamia er almindelig i Marokko, Syditalien, Sicilien og dele af Afrika.

Ekstraktion: Bergamot æterisk olie opnås ved kold presning af frugten.

Aroma: Bergamot æterisk olie har en frisk, subtil, krydret citronduft med varme balsamiske undertoner.

Duftnote: Top.

Egenskaber: Aromaen af ​​essentiel olie fra Bergamot er opløftende, forfriskende og fremmer ro. Det bruges i aromaterapi til at lindre symptomer på melankoli, træthed og irritabilitet. Det er også antiseptisk. Det afbalancerer huden, er en god deodorant og hjælper med at dræbe bakterier i hjemmet.

Anvendelse: Massage, bade, indånding, fordampning og kan tilsættes til base blødgøringsmidler. Det kan indåndes direkte fra et væv for følelsesmæssig forstyrrelse og negativ stemning. Det er sikkert til hjemmebrug, hvis det er godt fortyndet.

Blandes godt med: sort peber, Clary Sage, røgelse, ingefær, neroli og sandeltræ.

Forsigtig: Bergamot æterisk olie kan irritere huden, især hvis den senere udsættes for sollys.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.