www.sisterunika.dk

Citron æterisk olie 10ml fra Abbey Essentials

Citron æterisk olie 10ml fra Abbey Essentials

89,00 kr.

Citron blev brugt af de gamle romere til maveproblemer. Den britiske flåde brugte den til at forhindre skørbug, og den bruges nu til næsten alt, lige fra en antibakteriel hjælp til ondt i halsen og forkølelse til skiven med is i et glas svimmel vand.

Kilde: Citrus limonum dyrkes kommercielt i Spanien, Florida, Portugal, Italien, Israel og Californien.

Ekstraktion: Citrons æterisk olie koldpresses fra den friske skorpe af frugten af ​​Citrus limonum-træet.

Aroma: Citron æterisk olie har en stimulerende, tangy, frisk og citrus duft.

Duftnote: Top.

Egenskaber: Citrons æterisk olie har en opløftende aroma og er klarende og tonende for huden. Det er antiseptisk og astringerende. Det kan bruges som et insektmiddel.

I aromaterapi er citron æterisk olie nyttig til at rydde hovedet, uanset om du er forkølet eller er mentalt udmattet, til at give en smertefuld krop energi, stimulere cirkulationen og varme hænder og fødder.

Anvendelse: Massage, bade, fordampning, kan tilsættes base blødgøringsmidler og bruges på en klud som husholdningsrengøringsmiddel.

Blander godt med: benzoin, kamille, cistus, elemi, eucalyptus, fennikel, røgelse, geranium, enebær, lavendel, neroli, egemose, rose, sandeltræ og Ylang Ylang.

Forsigtig: Citronsæterisk olie skal bruges i moderation, da det kan irritere huden, især hvis den udsættes for solskin efter påføring.

Opbevares et køligt, mørkt sted.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.