www.sisterunika.dk

Citron verbena æteriskolie fra Chakra Carla

Citron verbena æteriskolie fra Chakra Carla

89,00 kr.

Den æteriske olie har mange sundhedsmæssige fordele og har en særlig beroligende aroma. Nogle af de populære citron Verbena æteriske olie fordele omfatter:

1. Antiseptisk:

Denne egenskab gør citron verbena olie et glimrende middel til behandling af bakterielle infektioner, og sikrer, at olien er meget udbredt som desinfektionsmiddel

2.. Stimulerende:

Lemon Verbena æteriske olie har stimulerende egenskaber, som gør den ideel til at kurere inflammatoriske tilstande og fremkalde fordøjelses processer i kroppen. Dette er hvad der gør denne olie en fremragende fordøjelsessystemet.

3. Digestive:

Lemon Verbena æteriske olie bruges til at erstatte citron i fødevarer og mange mennesker har brugt den som et effektivt fordøjelsessystem middel. Dens fordøjelsessystem natur hjælper med at fremme fordøjelsen og lindrer genstridige lidelser som fordøjelsesbesvær, mavebesvær og oppustethed.

4. Antispasmodic:

Den beroligende og afslappende natur af olien hjælper lindre spasmer. Citron Verbena æteriske olie bruges til at lindre krampagtige smerter og helbrede sygdomme som voldelige hoste.

5. Beroligende:

afslappende og beroligende karakter af denne olie er forstærket af det faktum, at citron verbena væsentlige olie har beroligende egenskaber. Dette gør det en effektiv kur mod søvnløshed og stress-relaterede lidelser.

6. Blødgørende:

En af de mest effektive aktuelle anvendelser af citron verbena væsentlige olie er som en fugtighedscreme. Oliens blødgørende egenskaber ikke kun hjælpe med at gøre din hud blødere, men hjælpe dig fastholde fugt effektivt.

7. Insektmiddel:

De antibakterielle og antimikrobielle egenskaber af citron æterisk olie gør det en effektiv insekticid, som kan bruges til at desinficere din krop og andre steder som dit køkken så godt. Det Lemony aroma, at det efterlader et af sine bedste træk.

8. Aphrodisiac:

En anden interessant egenskab af citron verbena væsentlige olie er dens dokumenterede elskovsmiddel egenskaber. Så siger farvel til en lav libido ved at bruge 2-3 dråber citron verbena væsentlige olie.

9. Febrifuge:

Lemon Verbena æteriske olie er en god febrifuge, hvilket betyder, at det bruges til at reducere feber. Denne egenskab gør det til et nyttigt æterisk olie for at holde hånden.

10. Tonic:

Lemon Verbena æteriske olie anvendes bredt som en tonic. Det har antibakterielle, antimikrobielle, insekticid, desinfektionsmiddel og beroligende egenskaber, som gør det en fremragende tonic for de fleste lidelser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.