www.sisterunika.dk

CLAIRVOYANCE RØGELSE FRA STARCHILD

CLAIRVOYANCE RØGELSE FRA STARCHILD

70,00 kr.

En duftende nøgle til at låse op for de psykiske kanaler.

Denne blanding indeholder nøje udvalgte urter og olier, der traditionelt forbindes med psykiske kræfter, spådom og astralrejser.

Det er designet til at sætte sindet i modtagelig tilstand og finjustere de psykiske antenner.

Det kan hjælpe med at rydde det tredje øje og hjælpe udøveren til at nå de astrale niveauer med lethed.

Neptun ~ Subtile energier, visualisering, spådom, drømmearbejde, ubetinget/spirituel kærlighed, medfølelse, krystalarbejde. Magiske samlinger Månen ~ Psykisk sensitivitet, selvrefleksion, frugtbarhed, astralrejse, visualisering, drømmearbejde.

Om røgelse
Røgelse er som en duftende salme til guderne, den unikke kombination af hellige ofre, hver med deres egen aromatiske note, harmonerer til en parfumeret komposition – musik til lugtesansen.

Sådan brændes røgelse Anbring en selvantændende kulskive i et brandsikkert fad, langt væk fra brændbare genstande.

Kulskiverne kan antændes ved blot at holde en tændstik eller lighter til kanten.

Vær opmærksom på, at disse diske kan spytte og gnistre voldsomt ved antændelse. Lad masser af luft strømme rundt om trækullet for at sikre, at det brænder jævnt.

Når kulskiven er færdig med at funkle, begynder den at gløde, normalt først på den ene side og derefter langsomt sprede sig over hele skiven. Når hele disken lyser rødglødende, er den klar til brug, og du kan placere en knivspids røgelse ovenpå.

Når skiven brænder, vil ilden koncentrere sig i midten. Du kan lejlighedsvis skrabe asken af for at afsløre det glødende center og tilføje frisk røgelse efter ønske.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.