www.sisterunika.dk

DRÅBE ØRERINGE I GULD ØRERINGE MED ÆGTE CITRIN OG AMETYST

DRÅBE ØRERINGE I GULD ØRERINGE MED ÆGTE CITRIN OG AMETYST

695,00 kr.

Smukke øreringe i forgyldt 925 sterling sølv med ægte citrin indfattet i ørebøjlen.
Dråbe vedhænget er smukt facet slebet ametyst og måler 8X12mm.

Fun fact:

Ametyst
Er en lilla kvartsvariant, som spænder fra helt lys lavendel til dyb, næsten sort lilla. Kvaliteten på en ametyst sættes ud fra dens klarhed og dens farve, jo mere klar og intens i farven, des bedre kvalitet. Den lilla farve kommer fra dens jernindhold og den naturlige underjordiske bestråling.

Navnet Ametyst kommer fra græsk og betyder ”ikke fuld”. Ametyst blev i det gamle Grækenland anvendt som middel mod fuldskab.
Flere kulturer har anvendt ametyst i deres spirituelle ritualer: de gamle egyptere skar ametyst ud som dyr og anvendte dem som amuletter. I den tidlige kristendom associerede man Kristus med ametyst, og den blev anvendt som et symbol på Kristi sjæl og salve, hvorfor den også blev brugt til at heale sår. St. Valentin skulle eftersigende også have båret en udskåret ametyst ring med amor på. Dette er dog en ubekræftet overlevering.

Ametyst er en særlig god støtte hvis du føler dig stresset, overvældet, angst eller nedtrykt.
Den hjælper til at forbinde os med vores tredje øje (vores intuition) og vores kronechakra (spiritualitet).
Ametyst er kendt for at være en vidunderlig støtte under hovedpine og migræne.

Den høje, spirituelle vibrationer siges at give en større tro på dig selv, en styrket motivation og en højere selvtillid.

Citrin:
Den ægte citrin er skabt af Moder Jord, og er en fantastisk healersten, som styrker dig i at manifestere overflod. Den kan hjælpe dig med at forløse frygt og angst.
Den hjælper dig med at tænke klart og bringe glæde og positive ting ind i dit liv.

Brug citrinen til at tiltrække de ting i dit liv. Tiltrækningskraften forstærkes af, at du bruger positive bekræftelser.
Den vil hjælpe dig med at være beslutsom om, hvad du vil bringe ind i dit liv. Den tillader dig at slippe frygt. Den vil åbne op for at du tiltrækker gode ting i dit liv. Den styrker din selvtillid.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.