www.sisterunika.dk

GAIA RØGELSE FRA STARCHILD

GAIA RØGELSE FRA STARCHILD

70,00 kr.

GAIA RØGELSE
Gaia, den store Moder Jord – er kilden til alt liv og sørger for alle vores behov.

Denne røgelse kan bruges til at fejre skønheden på vores moderplanet. Hendes sundhed og velvære er altafgørende for fred og lykke på jorden. Tak for hendes gaver og giv et løfte om at tage sig af hende, når hun tager sig af os. Denne blanding indeholder hellige urter fra fire kontinenter og en særlig ingrediens fra Holy Isle of Avalon.

Magiske samlinger Jorden ~ Praktisk, fem sanser, materiel verden, sensualitet, manifestation, velstand, jordforbindelse.

Om frisk løs røgelse
Røgelse er som en duftende salme til guderne, den unikke kombination af hellige ofre, hver med deres egen aromatiske note, harmonerer til en parfumeret komposition – musik til lugtesansen.

Sådan brændes røgelse Anbring en selvantændende kulskive i et brandsikkert fad, langt væk fra brændbare genstande.

Kulskiverne kan antændes ved blot at holde en tændstik eller lighter til kanten.

Vær opmærksom på, at disse diske kan spytte og gnistre voldsomt ved antændelse. Lad masser af luft strømme rundt om trækullet for at sikre, at det brænder jævnt.

Når kulskiven er færdig med at funkle, begynder den at gløde, normalt først på den ene side og derefter langsomt sprede sig over hele skiven. Når hele disken lyser rødglødende, er den klar til brug, og du kan placere en knivspids røgelse ovenpå.

Når skiven brænder, vil ilden koncentrere sig i midten. Du kan lejlighedsvis skrabe asken af for at afsløre det glødende center og tilføje frisk røgelse efter ønske.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.