www.sisterunika.dk

Gau Sha ansigtsserum af økologisk hybenkerneolie fra Chakra Carla

Gau Sha ansigtsserum af økologisk hybenkerneolie fra Chakra Carla

89,00 kr.200,00 kr.

Gau Sha ansigtsserum af økologisk hybenkerneolie fra Chakra Carla.

Brug den morgen eller aften.Kan med fordel bruges sammen med en Face Roller eller en Gau Sha sten.

FORDELE VED HYBENKERNEOLIE I DIN HUDPLEJE

Fordelene er talrige ved denne ansigt serum.

Olien har gennem årene vist sig at have en masse forskelligartede egenskaber, som vi og vores hud kan nyde godt af. Derforbliver den også brugt ved Gau Sha behandlinger sammen med en race roller Eller en Gau Sha sten.

Anti-age: Opstrammer huden og reducerer fine linjer

En af de centrale årsager til at hybenkerneolie tigende popularitet er dens egenskaber, når det kommer til anti-age.

Vores erfaringer og oplevelser sætter sig på vores hud gennem hele livet. De allerstørste glæder og latteranfald manifesterer sig som smilerynker og livets bekymringer og sorger viser sig som fine linjer i panden. Alt sammen er vidnesbyrd om et levet liv, med alt hvad det indebærer – og det er ganske naturligt.

Når det er sagt, så eksponeres vores hud også for andre og mindre romantiske faktorer, der kan medføre linjer og træt hud. Forurening, solskader, røg og dårlige spise- og drikkevaner er hård kost for huden og kan medvirke til tidlig aldring af huden. Og her bliver anti-age hudpleje afgørende. De fleste af os ønsker nemlig at bibeholde glød, stramhed og elasticitet i vores hud gennem hele livet og netop dette kan hybenkerneolien beviseligt bidrage til.

Den er rig på A-vitamin, også kendt som retinol, som medvirker til at udglatte fine linjer. Dette resulterer i en fastere og strammere hud. Denne evne til at trænge ind i de dybere hudlag er et kendetegn og en central fordel ved hybenkerneolie.

Størrelser

,

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.