www.sisterunika.dk

Himalaya Saltlampe fra Chakra Carla

Himalaya Saltlampe fra Chakra Carla

299,00 kr.

Himalaya saltlampe 4-6 kg.

Farver og former varierer fra lampe til lampe.

Du ved ikke hvad du mangler, hvis du aldrig har ejet en Himalaya saltlampe eller en Salt Inhalator. Det er som at have et vindue åbent – en sagte glødende naturlig kilde til frisk, ren luft – på dit skrivebord, i din stue, ved siden af sengen, eller hvor som helst du vælger at sætte den.

Lyset fra Himalaya saltlamper er ekstremt beroligende, specielt i aftenlyset, og i de mørke vintre, da det næsten ingen blåt lys indeholder, får det også nemmere hjernen til at falde til ro og danne søvnhormonet melatonin. På denne sikre du dig at saltlampen er med til at opretholde en god og stabil døgnrytme.

Dokumenteret ved test på Aalborg Universitet Copenhagen. Saltlamper bruges som natlys i mange plejehjem og døgninstitutioner.

En anden fed egenskab er, at saltlamper renser luften, når de er tændt. Den medfølgende ovnpære varmer saltlampen op og derved tiltrækkes fugten i luften. Da det er fugt molekylerne, der bærer urenheder i form af mikropartikler mv., bevirker denne tiltrækning at urenhederne sætter sig på lampens overflade. Fugtmolekylerne sendes tilbage til luften i form af vanddamp.

Himalaya salt har op til 84 flere sporstoffer og mineraler, end almindeligt salt. Disse inkluderer mineraler såsom calcium, kalium, molybdæn og strontium. Himalaya salt er noget af det reneste salt du kan få.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.