www.sisterunika.dk

Hvid agat kaldes også freds agat fra Chakra Carla

Hvid agat kaldes også freds agat fra Chakra Carla

30,00 kr.

Hvis agat støtter dig i at turde livet, som det er, og ikke som andre ønsker det.

Hvid agat – Fredas Agat

Dette er en fantastisk sten som også kaldes hvid agat. til dig der vil at finde tættere ind til dig selv, så du lettere kan mærke hvem du er og hvad du vil, hvornår du vil og med hvem du vil.

Den støtter dig i at turde livet, som det er, og ikke som andre ønsker det.

Den støtter dig med at løsrive dig fra familiensbånd, giver dig en dyb ro indeni. Den føles blød og har en dyb godhed indeni sig. Børn og unge er ofte glad for denne sten.

Det siges at agater er god mod lymfesystemet, for hjernen og for gravide.

Agater familien er store og agater findes mange sted i verden. Det er en jordsten. Generelt er agater blide, nærende og styrkende i deres energi. Agater søger ofte at skabe balance. At arbejde med dem er mindre intens end mange andre ædelstene og kan have en stabiliserende indflydelse, men det betyder ikke, at de er mindre effektive. Det betyder, at du muligvis skal arbejde med stenen længere for at begynde at bemærke effekten, men de resulterende ændringer kan være dybere og mere permanente. 

Chakra: Krone

Stjernetegn: tvilling.

Husk at krystaller er skabt af naturen og hver krystal er unik i form og farve. Ikke to krystaller i verden er ens, og du kan derfor ikke forvente at din personlige krystal ser 100% ud som på billedet men den er med garanti smuk.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.