www.sisterunika.dk

Hvid salvie bundt med rosenblade

Hvid salvie bundt med rosenblade

35,00 kr.

Kategorier , , Mærker , ,

Hvid salvie betragtes som en hellig urt af native americans, og den bruges til rensning og beskyttelse. Mange mennesker følger den gamle indianske tradition for smudging, som menes at fjerne negative energier.
Native americans har brugt hvid salvie i århundreder og fortsætter med at bruge den den dag i dag. Hvid salvie er traditionelt blevet brugt til at rense sind, krop og ånd inden bøn. Den anvendes også ved ceremonier for fødsel og død samt til at rense hellige genstande som piber og ørnefjer.

ANVENDELSE
Tænd forsigtigt den ene ende af den hvide salvie, og lad den brænde i et par sekunder. Blæs derefter hurtigt flammen ud for epn ulmende røg. Placer røgelsesbundtet på en brandsikker overflade som en lerskål, skal eller en krystalskål. Sørg for, at rummet, hvor du smudger, er godt ventileret. Åbn alle døre og vinduer. Dette er afgørende for at drive de negative energier ud.
Bundtet slukkes lidt ala en cigar ved at trykke den ned i skålen. Den kan så tændes igen en anden dag, når du har brug for det.
Du kan også nøjes med at tænde et enkelt blad og derved have til lang tid.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.