www.sisterunika.dk

Jeg er Mig! – Et kortsæt til børn

Jeg er Mig! – Et kortsæt til børn

239,00 kr.

Dette kortsæt er et ganske særligt positivt kortsæt til børn. Positive bekræftelser er gode at starte med allerede som barn, fordi de så er særligt virkningsfulde. Med 40 opmuntrende afirmationer lærer seks elskværdige dyrehelte vores børn om selvtillid, mindfulness, tryghed, kærlighed, og de får gode redskaber til at håndtere stærke følelser. De skal blot trække et kort, læse sætningen, eller få den læst højt, og lave den lille øvelse på bagsiden. Som morgenritual, inden sengetid eller som afbræk i løbet af dagen.

På den ene side af hvert kort er der en kort, positiv bekræftelse og på den anden side en lille tilhørende øvelse. De korte og simple øvelser på kortene hjælper børn med at opdage, at de kan påvirke deres egne tanker og følelser, at de aldrig er hjælpeløse og hvor vigtigt det er, at de accepterer sig selv, som de er. Øvelserne styrker børn og opmuntrer til glæde og selvbestemmelse i livet.

Kortene hjælper enhver barnesjæl – og glade børn bliver med tiden til glade voksne.

Om Forfatteren
Alexandra Molina er født i München i 1980, og hun bor med sin familie i Niederrhein. Efter mange år i forskellige HR-funktioner har hun helliget sig sin egentlige passion: psykologi, personlig udvikling og spiritualitet. Sidenhen har hun hjulpet mennesker med at genoprette forbindelsen til deres intuition, opbygge tillid og leve et rigt og frit liv.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.