www.sisterunika.dk

Krystaller – Noell Elise Wakeroots

Krystaller – Noell Elise Wakeroots

299,00 kr.

Noell Elise har skrevet en super bog med masser af viden om krystallernes verden. Hun har også smukt beskrevet hvordan hun selv har glæde af de forskellige krystaller i hendes hverdag og hvordan du bruger dem.

Kategorier , , Mærker ,

Ny smuk guide til de seneste års supertrend.

Lær om krystallernes historie – og om deres energi. Lær at bruge krystaller i din hverdag. De er mystiske, men også konkrete redskaber, du kan bruge til at skabe ro og til at opnå det, du drømmer om.

Krystaller indeholder tusinder af års spirituel visdom. De har næsten altid været en del af vores liv. Vores forfædre bar de smukke sten som amuletter, for sådan kunne de påvirke deres rejse gennem livet og døden. Og for dem betød smykket lykke, styrke og beskyttelse. I dag er det anderledes. De skinnende krystaller vækker måske vores nysgerrighed, men de får os også til at stille spørgsmål: Hvad kan de egentlig? Hvordan bruger man dem, og skal man vælge den lille røde krystal eller den store hvide?

Tag med på en fascinerende rejse ind i krystallernes verden, og få alle svarene. De krystaller, du finder frem til gennem denne bog, vil blive dine livspartnere, dine støtter og dine guider. Læs blandt andet om:

• Krystallernes lange historie som menneskets spirituelle redskab.

• Hvordan du kender forskel – på størrelser og farver – og finder den helt rigtige sten til dig.

• Hvordan du konkret kan bruge krystallerne i din hverdag. Og hvad du kan få ud af det.

Noell Elise er uddannet coach, hun underviser i meditation, og så er hun vært på podcasten Enhed, som hver uge tager emner op, der er relateret til sjæl, krop og sind.

Størrelse i mm (BxHxD):
B: 178 x H: 247 x D: 24 mm
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.