www.sisterunika.dk

LØVENS AROMA OLIE FRA STARCHILD

LØVENS AROMA OLIE FRA STARCHILD

245,00 kr.

Disse smukke Space Aroma, skabt af Star Child of Glastonbury, indeholder omhyggeligt udvalgte blandinger af rene æteriske olier og absolutter, der er blevet potenseret med Lunar-tilberedte Magical Infusions (urter, blomster, harpiks, bark og magiske tokens indsamlet fra hellige steder i hele verden) . Disse potente blandinger kan bruges på en række forskellige måder:

Fordamper/oliebrænder
Star Child Space Aromas er ideel til brug med en oliebrænder eller fordamper. Spred deres magiske dufte som en aromatisk hjælp til meditation og helbredende praksis, ceremonielle eller rituelle formål, eller skab blot en speciel stemning med disse smukke aromaer.

Åndelig udrensning
Energier kan være meget klæbende og i stedet for at flyde frit, tilstopper de åndelige veje. Spirituelle udrensnings- og renseritualer er nødvendige for at fjerne blokeringen og slippe af med uønskede energier, uanset om det er en dårlig stemning, der forurener atmosfæren eller stagnerende følelser, som vi ikke kan give slip på, og som forhindrer os i at komme videre. Space Aromas kan tilføjes til det rensende vand, der bruges i sådanne renseritualer.

Salvelse
Salveolier bruges til at forberede udøveren og redskaber til rituelt arbejde. Den duftende olie fungerer som et lag af beskyttelse, renser hjertet og fokuserer sindet på opgaven. For at skabe en duftende salveolie fortynd ca. 5 dråber Space Aroma i en spiseskefuld baseolie.

5 ml i en glasflaske, pakket med en informationsfolder.

LØVENS SPACE AROMA
24. juli – 23. august

Når solen går ind i Løvens tegn, er sommerens varme tændt. Naturen begynder at bære sin søde frugt, og de lange, varme dage er en invitation til at læne sig tilbage og lege. Løven kan lide det gode liv, festerne, det sjove i solen, god mad og vin, dyre biler og tilbehør, kort sagt en luksuriøs livsstil med glitter, berømmelse og rigdom.

De elsker at forkæle sig selv og har ofte en strålende glød over sig. Løven er tegnet på kreativitet, og mange løver er i sandhed kunstnere og skuespillere, der nyder rampelyset på scenen. Dem, der ikke selv er kunstnere, kan stadig lide at være i centrum for opmærksomheden. Monetære midler, der tillader det, findes ofte som mæcener for kunsten. løven er meget generøs og kan lide at vise deres hengivenhed ved at give dyre gaver til dem, de elsker.

De er stolte af deres ejendele, og deres besiddelsesbegreb omfatter deres partner og børn, som de også gerne vil vise frem.

Den kreative ild brænder i Løvens sjæl og længes efter anerkendelse.

Deres kreativitet er deres dyrebare gave, deres magt til at bidrage til skabelsen som helhed, deres middel til at blive udødeliggjort. Hvert af deres kreative projekter er som et barn for dem.

Løven kan være stædig, autoritær og fuld af selvbetydning, selvom hans krav på berømmelse er et svagt glimt af fortidens herlighed, der længe er blevet overgået. Løven frygter nogle gange, at hans kreative kraft kan tørre ud. Han har brug for at lære at pleje sin kreative ild indeni som en konstant inspirationskilde.

Nogle løver er bange for at udtrykke deres kreativitet og bliver frustrerede og bitre.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.