www.sisterunika.dk

MERLIN RØGELSE FRA STARCHILD

MERLIN RØGELSE FRA STARCHILD

70,00 kr.

MERLIN RØGELSE

Merlin, den legendariske tryllekunstner, præsenterer det arketypiske billede af en troldmand.

Han legemliggør viden, magt – og visdommen om, hvordan man bruger begge dele. Om vi tror på ham som en mytologisk eller en historisk karakter gør ikke den store forskel for hans betydning som arketype.

Han vogter over traditionerne og læren om Moder Jords veje og er vogter af hendes mysterier.
Hans magi virker i overensstemmelse med metafysiske love, og dermed er han i stand til at udføre mirakler ud over vores almindelige forståelse.

Brænd denne røgelse for at påkalde visdommens vejledende kraft, der er latent i os alle, og for at komme i kontakt med denne store tryllekunstners arketypiske energi.

Magiske samlinger Merkur ~ Kommunikation, forståelse, spådom, fleksibilitet, direkte energi i overensstemmelse med vilje. Luft ~ Ideer, begreber, tanke, viden, mentale kræfter, logoer, fornuft, visualisering, forståelse.

Om frisk løs røgelse
Røgelse er som en duftende salme til guderne, den unikke kombination af hellige ofre, hver med deres egen aromatiske note, harmonerer til en parfumeret komposition – musik til lugtesansen.

Sådan brændes røgelse Anbring en selvantændende kulskive i et brandsikkert fad, langt væk fra brændbare genstande.

Kulskiverne kan antændes ved blot at holde en tændstik eller lighter til kanten.

Vær opmærksom på, at disse diske kan spytte og gnistre voldsomt ved antændelse. Lad masser af luft strømme rundt om trækullet for at sikre, at det brænder jævnt.

Når kulskiven er færdig med at funkle, begynder den at gløde, normalt først på den ene side og derefter langsomt sprede sig over hele skiven. Når hele disken lyser rødglødende, er den klar til brug, og du kan placere en knivspids røgelse ovenpå.

Når skiven brænder, vil ilden koncentrere sig i midten. Du kan lejlighedsvis skrabe asken af for at afsløre det glødende center og tilføje frisk røgelse efter ønske.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.