www.sisterunika.dk

NIAOULI ESSENTIAL OIL 10ML FRA STAR CHILD

NIAOULI ESSENTIAL OIL 10ML FRA STAR CHILD

89,00 kr.

NIAOULI ÆTERISK OLIE

Melaleuca viridiflora

Niaouli er meget nært beslægtet med Cajuput og Tea-tree, kilden til en af de mest populære olier af aromaterapi.

Niaouli deler mange af deres egenskaber, men er noget mildere i handling og lugt. Blomsterne ligner lidt en flaskebørste, og det er også sådan, man kan forestille sig dens virkning. Oprindeligt kom olien fra Fransk Polynesien og Kaledonien, hvor den ikke kun betragtes som et universalmiddel, men endda er blevet vedtaget som nationalblomsten. Men i dag kommer de fleste Niaoli-olie fra Australien. Franskmændene indførte det i deres farmakopé og bruger det stadig på gynækologiske afdelinger på hospitaler over hele landet.

Traditionel I aromaterapi kan Niaouli olie bruges på samme måde som Cajuput eller Tea-tree, bortset fra at det ikke er helt så kraftigt antimikrobielt eller svampedræbende, men i stedet virker mere forsigtigt på huden og kan endda bruges på slimhinder.

Det er især indiceret til tilstande i øvre luftveje, bihulebetændelse, ondt i halsen, bronkitis og katarre. I fortynding er det fremragende til behandling af nedskæringer, sår og forbrændinger.

Det kan anvendes til bumser, psoriasis og herpes og i aromaterapi hudpleje er det nyttigt for fedtet og betændt hudforhold og insektbid. Det bruges også til reumatiske smerter og muskelsmerter. Niaouli og dets fætre er alle effektive til at beskytte huden mod forbrændinger fra strålebehandling.

Niaouli bruges til rensning af rituelle rum eller genstande. Det er en god helbredende olie og kan bruges i helbredende ritualer. Det giver beskyttelse og rydder ud i negative energier, der ’tilstopper’ de fysiske og mentale kroppe.

Det er også fantastisk til aurarensning.

Duft En frisk, eukalyptuslignende duft.

Blandes godt med basilikum, citrusolier, lavendel, tea tree og eukalyptus.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.