www.sisterunika.dk

Online krystal healing forløb

Online krystal healing forløb

1.000,00 kr.

Ikke på lager

Krystal healings fællesskab
Du kan blive en del af et selvkærligt krystal miljø hvor healende meditationer med fokus på dig, din krop, dit sind, din indre og ydre energi fin-tunes på kærlig vis.

Du vil
Blive en del af et krystal healingsfællesskab i en lukket FB gruppe.
1 gange ugenligt vil jeg via zoom og sammen med krystallerne, guide en meditation hvor du vil mærke at kærlighed forener og Lys udvider.

Flere gange i ugen vil du modtage små selvkærlige krystal opgaver som du kan gøre brug af, for at støtte til at styrke dit autentiske indre.

Der være undervisnings videoer hver der bl.a bliver gennemgået gode meditationens krystaller, soveværelses krystaller, gode personlige lommesten, og meget mere.

Du får mulighed for at bruge mig og andre fra fællesskabet til at styrke din brug af krystaller som et power redskab til det du ønsker at have fokus på.

Ved tilmeldning (betaling af denne varer) sender jeg der en krystal pakke til en værdi af 1000kr. Skabende Krystaller og en kaystalessens som vi skal bruge under dette online forløb. Når forløbet starter bliver du lukket ind i en lukket facebook gruppe.

Krystal pakken sendes til dig.
Forløbet er over 5 uger.
Prisen for 5 uger incl krystaller er 760kr.
Opart uge 01, mandag den. 2. januar.
Jeg glæder mig til at have dig med.
Med lys og krystal pragt fra
Majbritt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.