www.sisterunika.dk

ORANGE ESSENTIAL OIL ORGANIC 10ml FRA STAR CHILD

ORANGE ESSENTIAL OIL ORGANIC 10ml FRA STAR CHILD

89,00 kr.

Appelsiner er det feminine modstykke til citroner. Deres solrige aroma spreder en varm glød. Appelsin er den mest populære smag i fødevareindustrien og ligeledes en af de mest populære dufte i aromaterapi. Det er især begunstiget blandt begyndere, da det er ukompliceret og tilgængeligt for alle. Orange løfter energien og spreder strålende glæde. Det er en fremragende værelse aroma. Det spreder en duft af indbydende jubel derhjemme og kan også gøre meget for at harmonisere stemningen på enhver arbejdsplads, hvilket får arbejdet til at flyde let og forbedre forholdet mellem kolleger. Børn elsker også denne glade aroma, og mødre bør udnytte den til deres fordel. Især i de dystre vintermåneder fordriver duften af appelsinolie, måske blandet med et krydderi som kanel, trist vinterblues og erstatter den med en følelse af hyggelig varme.

Traditionel Orange er en af de bedste olier til at fjerne sløvhed, træthed, depression og træthed. Det løfter ånden og kan inspirere til kreativitet, lykke og fred.

I aromaterapi hudpleje kan det bruges til alle hudtyper, selv om det er særligt nyttigt for tør og følsom hud. Det kan fugte og opfriske kedelig hud og hjælpe med at tone og stramme alderen hud. Den er en god decongestant og kan bruges til at stimulere cirkulation og bekæmpe cellulites.

Den hjælper med at fjerne blokeringer f.eks. i lymfesystemet samt tilstoppet i hovedet eller blokeringer i fordøjelsessystemet. Det ‘bevæger chi’, som kineserne ville sige.

Magisk Orange kan bruges i amuletter og talisman for fred og lykke. Det forviser negative tankeformer, jalousi og usikkerhed. Det kan også bruges i besværgelser til at harmonisere forhold og kan hjælpe med at arbejde gennem sårede følelser og dvælende vrede.

Orange åbner hjertechakraet og rydder stillestående energier, latent frygt og mistillid. Det kan stimulere den kreative ånd og tiltrække lykke.

Duft

En frisk, varm, frugtagtig, ‘orange’ duft.

Blander godt med

kanel, nellike, allehånde, koriander, bergamot, mandarin, neroli, petitgrain, citron, clary salvie, myrra, røgelse, ylang, ylang, enebær og cypres.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.