www.sisterunika.dk

Pendul Workshop i Sisterunika Silkeborg onsdag den 22.5.24

Pendul Workshop i Sisterunika Silkeborg onsdag den 22.5.24

325,00 kr.

2 TIMERS KREATIV OG FORDYBENDE WORKSHOP.
PRIS 350 KR er incl. det pendul du laver.
Sted: Sisterunika Silkeborg, Nygade 10, 8600 Silkeborg
Dato: 22.5.2024
Kl: 17.15 – 19.15

Ikke på lager

DESIGN DIT EGET PERSONLIGE PENDUL OG LÆR AT BRUGE OG RENSE DET.

En 2-timers workshop, hvor du kan lave dit eget pendul og lære at bruge det på magisk vis. Det er en spændende og interaktiv oplevelse. Workshoppen vil guide dig gennem processen med at skabe dit eget unikke pendul ved hjælp af materialer som krystal, skønne vedhæng, kæder, læder mm.

I begyndelsen af workshoppen vil du blive introduceret til grundlæggende teori og historie om penduler og deres anvendelse inden for magi og divination. Du vil lære om forskellige typer penduler og deres specifikke egenskaber.

Derefter vil du få mulighed for at designe og lave dit eget pendul. Du kan vælge materialer og forme det efter dine præferencer og intentioner. Majbritt vil guide dig gennem trinene og give dig tips til at skabe et pendul, der passer til dig og dine behov.

Når dit pendul er færdigt, vil workshoppen fokusere på at lære dig teknikker til at bruge det på magisk vis. Du vil lære om forskellige spørgsmålsteknikker og hvordan du tolker pendulets bevægelser. Majbritt vil demonstrere forskellige metoder til at bruge pendulet til at få svar på spørgsmål og få vejledning i forskellige livsområder.

Workshoppen er en interaktiv oplevelse, hvor du får mulighed for at øve dig og få feedback.

Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål og dele dine oplevelser med pendulet.

Efter workshoppen vil du have fået en dybere forståelse for pendulmagi og være i stand til at bruge dit eget pendul til at få indsigt og vejledning i forskellige aspekter af dit liv. Det er en fantastisk mulighed for at udforske din egen indre visdom og intuition gennem brugen af et personligt skabt pendul.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.