www.sisterunika.dk

PEPPERMINT ESSENTIAL OIL ORGANIC 10ml FRA STAR CHILD

PEPPERMINT ESSENTIAL OIL ORGANIC 10ml FRA STAR CHILD

89,00 kr.

Magisk Pebermynte kan bruges til at hjælpe med at holde en ‘cool’. Den rydder sindet og hjælper koncentration til undersøgelse og hjælper med at fokusere på ens hensigt.

Den kan bruges til beskyttelse og rensningsritualer.

Den renser luften for dvælende følelser og skærer gennem irrationel frygt eller tilknytning.

Det er en god olie til at søge retning og mental klarhed.

Traditionel I aromaterapi bruges pebermynte mest som fordøjelseshjælp, til at alliere kvalme og rejsesyge og til at lindre kramper og kolik. Det hjælper PMT relaterede symptomer, såsom oppustethed eller mavesmerter. Det bruges også til at aflaste det øvre luftveje og til at rydde virus og sinus hovedpine, bihulebetændelse og bronkitis.

Det kan også bruges som køleolie til ømme muskler, gigt, gigt eller smertefulde led. Køleegenskaben er også meget behagelig som behandling for solskoldning. Det genopfrisker sindet og bekæmper udmattelse og manglende koncentration. Denne olie skal doseres meget omhyggeligt, så man ikke ender med at ryste af kulde.

Forsigtig: Anbefales ikke i de første 4 måneder af graviditeten.

 

Magisk Pebermynte kan bruges til at hjælpe med at holde en ‘cool’. Det rydder sindet og hjælper koncentration til undersøgelse og hjælper med at fokusere på ens hensigt. Det kan bruges til beskyttelse og rensningsritualer. Det renser luften for dvælende følelser og skærer gennem irrationel frygt eller tilknytning.

Det er en god olie til at søge retning og mental klarhed.

Duft En frisk, grøn, sød, kamferagtig, ‘minty’ duft.

Blandes godt med – basilikum, cedertræ, cypres, eukalyptus, merian, fyr, rosmarin, timian, sort peber, fennikel, ingefær, citron og citrongræs.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.