www.sisterunika.dk

Rå sort obsidian fra Chakra Carla

Rå sort obsidian fra Chakra Carla

40,00 kr.

Sort obsidian er lavet af sort lava og smeltet kvarts og ligner sort glas.
Den hjælper dig med at sætte mål i livet og nå dem. Den lader dig se meningen med dit liv og det, du vil kunne opnå, hvis du giver slip på dine fasttømrede begrænsninger. Alt det, som du holder fast på af skræk for det nye og ukendte.
Sort obsidian renser vrede og bitterhed ud af dit system. Den sætter dig i forbindelse med den tilstand og hjælper dig med at kunne give slip på de sårede følelser.
Du får hjælp til at slippe alle de følelser, der klemmer. Den bringer dig stor lettelse ved at lade dig se lyset i mørket. Der er lys og håb forude, og selvom det ikke sådan ud.
Den hjælper dig ved forstoppelse eller andre mave/tarmproblemer. Sort obsidian hjælper dig, hvis du har et misbrug af tobak, alkohol, mad (trøstespisning/bulimi) og ved alle former for gigt og spændinger.

Sort obsidian er lavet af sort lava og smeltet kvarts og ligner sort glas. Den hjælper dig med at sætte mål i livet og nå dem. Den lader dig se meningen med dit liv og det, du vil. Den renser vrede og bitterhed Den hjælper dig ved forstoppelse eller andre mave/tarmproblemer. hjælper hvis du har et misbrug af tobak, alkohol, mad.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.