www.sisterunika.dk

SHAMAN RØGELSE FRA STARCHILD

SHAMAN RØGELSE FRA STARCHILD

70,00 kr.

SHAMAN RØGELSE
Shamanen danser mellem verdenerne i guddommelig ekstase. Det er en vej til kraft og helbredelse og en metode til at kommunikere direkte med naturens guder og ånder. Denne røgelse er beregnet til dem, der følger den shamanistiske vej.

Det kan hjælpe kommunikationen med plante-devaer og dyreånder og kan give sjælen vinger til en shamanistisk visionsmission.

Dette er ikke en røgelse for de uindviede og bør ikke bruges af følsomme eller ustabile mennesker.

Magiske samlinger Merkur ~ Kommunikation, forståelse, spådom, fleksibilitet, direkte energi i overensstemmelse med vilje. Luft ~ Ideer, begreber, tanke, viden, mentale kræfter, logoer, fornuft, visualisering, forståelse. Jorden ~ Praktisk, fem sanser, materiel verden, sensualitet, manifestation, velstand, jordforbindelse. Ild ~ Handling, viljestyrke, kreativitet, indsigt, initiativ, mod, drive, entusiasme. Vand ~ Følelse, følsomhed, psykiske kræfter, modtagelighed, fantasi, følelser, pleje, visdom, kærlighed.

Om frisk løs røgelse

Røgelse er som en duftende salme til guderne, den unikke kombination af hellige ofre, hver med deres egen aromatiske note, harmonerer til en parfumeret komposition – musik til lugtesansen.

Sådan brændes røgelse Anbring en selvantændende kulskive i et brandsikkert fad, langt væk fra brændbare genstande.

Kulskiverne kan antændes ved blot at holde en tændstik eller lighter til kanten.

Vær opmærksom på, at disse diske kan spytte og gnistre voldsomt ved antændelse. Lad masser af luft strømme rundt om trækullet for at sikre, at det brænder jævnt.

Når kulskiven er færdig med at funkle, begynder den at gløde, normalt først på den ene side og derefter langsomt sprede sig over hele skiven. Når hele disken lyser rødglødende, er den klar til brug, og du kan placere en knivspids røgelse ovenpå.

Når skiven brænder, vil ilden koncentrere sig i midten. Du kan lejlighedsvis skrabe asken af for at afsløre det glødende center og tilføje frisk røgelse efter ønske.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.