www.sisterunika.dk

Tree of life orakel kort af david wells

Tree of life orakel kort af david wells

189,00 kr.

Om Livets Træ Oracle
Tekst: Engelsk
Antal: 44

Lås op for den ældgamle visdom fra Livets Træ og forstå vejen frem med dette smukke orakel fra astrologen og Qabalah-eksperten David Wells.

Ved at trække på den mystiske tradition fra Qabalah vil The Tree of Life Oracle hjælpe dig med at lære mere om universets natur og dig selv, og forbinde dig med din sjæl for at opfylde dit formål.

Livets træ er centralt for Qabalah – et kort over universet og psyken, rækkefølgen for skabelsen af kosmos og en vej til åndelig belysning, repræsenteret af 10 indbyrdes forbundne sfærer.

Træet er rigt på symbolik, og disse symboler – hentet fra astrologi, tarot og gammel alkymi – er gengivet i alle kortene i de smukke malerier af Roberta Orpwood. Dette spil med 44 kort – bestående af 11 Sephiroth, 22 Paths og 11 Magical Forces – udnytter Qabalahs kraft til at ændre folks liv. En medfølgende guidebog forklarer betydningen bag symbolerne og foreslår kortlayout til læsning og fortolkning.

Dette mystiske orakeldæk er velegnet til fulde eller daglige aflæsninger, såvel som det hjælper dig forsigtigt til bedre at forstå Qabalahs virkemåde, afmystificere den og gøre den mere tilgængelig. Jo mere du arbejder med kortene, desto mere harmonisk vil du være med universet og få en større forståelse af vejen forude.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.