www.sisterunika.dk

Vesterhav armbånd fra Sisterunika

Vesterhav armbånd fra Sisterunika

299,00 kr.

Armbåndet er med 8mm ædelsten af blodsten, onyx, lapis lazuli, midnatsten og tigerøje.Armbåndet kan både bruges af børn, mænd og kvinder og alle der elsker Vesterhavet.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , Mærker , ,
Mens vi venter…
29.1.2020
Vi kan alle blive enige om at det er en mærkelig tid som vi alle er en del af pt. Alt den vente tid vi har fået “foræret” – Vi venter på at alt bliver det samme igen, det vi kender, det tygge og det vante. Det der for os er meningsfuldt og strukturskabende. Vi har og vi skaber masser af forskellige tanker med iboende følelser sammen men måske mest hver for sig i denne venten…
Måske vi bl.a. skal bruge denne venten på netop at mærke ind i, hvordan vi bruger vores kostbare tid, vores liv. Tanker som kunne handle om… “Gør jeg det jeg drømmer om”, “Gør jeg det jeg tror jeg gør” “Hvad har ægte betydning i mit daglige virke” mm.
Sidste weekend var jeg på en dejlig – “jeg slipper lige min (for tiden) utraditionelle hverdag – weekend i Skagen. Her gik jeg en tur hånd i hånd med et dejligt menneske ud til Grenen.
Vesterhavet vise os dets dybde, mørke og magiske. Mens solen strålende. jeg tog dette billede som bragte en masse følelser frem omkring netop hverdags magi og dybde. Dette har jeg nu foreviet i et smykke… Jeg kalder det Vesterhav armbåndet.
Armbåndet er med 8mm ædelsten af blodsten, onyx, lapis lazuli, midnatsten og tigerøje. Det koster 299,-
Kender I sangen “Vesterhav” med Nephew. Den sang beskriver også så smukt det at skabe eller ikke skabe hverdags magi: hør sangen her
Jeg fandt dette lille digt som også vækker en smule magi dette vil jeg dele med jer:
“Du prægtige Vesterhav, jeg har dig så kær,
mit hjerte bliver roligt og tankerne stille når du er nær.
Når sjælen er i opbrud og brøler og rusker,
så kommer du vild og rolig og insisterer på, at jeg husker,
at det vigtigste er, at jeg mit hjerte følger,
for livet er foranderligt og lykken kommer i bølger.”
Størrelser

, , , ,

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.