www.sisterunika.dk

Ylang ylang æterisk olie 10ml fra Abbey Essentials

Ylang ylang æterisk olie 10ml fra Abbey Essentials

89,00 kr.

Ylang Ylang blev brugt af øboerne i det tropiske Asien til at behandle insektbid, betændt hud, beskytte deres hår og afværge feber eller infektion.

Det blev først brugt kommercielt af victorianerne i Macassar hårolie, en tidlig balsam og vækststimulator. Ylang Ylang Essential Oil kommer fra et lille tropisk træ, hvis navn betyder ‘Flower of Flowers’ og betragtes som et naturligt elskovsmiddel. Da blomsten har en så sensuel duft, er den altid blevet brugt til at symbolisere kærlighed.

Kilde: Cananga odorata dyrkes kommercielt på Madagaskar, Filippinerne og Reunion Island.

Ekstraktion: Ylang Ylang æterisk olie er dampdestilleret fra de friskplukkede blomster af det tropiske træ.

Aroma: Ylang Ylang æterisk olie har en sød, kraftig blomsterduft, der minder om hyacint eller narcissus.

Duftnote: Base.

Egenskaber: Ylang Ylang æterisk olie beroliger, afbalancerer og lindrer stress. Det er også foryngende for hud og hår. I aromaterapi er det nyttigt til at berolige spændinger, løfte negativ stemning og øge sensualitet.

Anvendelser: Massage, fordampning i badet og kan tilsættes til base blødgøringsmidler.

Det er en så kraftig, sød lugt, at den bedst bruges sparsomt. Et par dråber i enhver massage eller bad vil berolige stress, forbedre dit humør og stimulere sanserne. Ylang Ylang æterisk olie er en af ​​de bedste olier til beroligelse og afslapning uden beroligende.

Blander godt med: Bergamot, kamille, Clary Sage, fed, eucalyptus citron, ingefær, grapefrugt, jasmin, citron, majskift, mandarin, neroli, opopanax, appelsin, palmarosa, patchouli, peru balsam, petitgrain, rose, palisander, sandeltræ, Tuberose og Vetiver.

Forsigtig: Fortynd Ylang Ylang essentiel olie til 5% eller mindre i en bærerolie inden påføring.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.