www.sisterunika.dk

MALFY GIN – Italiensk Gin. 4 x 5 cl i fin gaveæske

MALFY GIN – Italiensk Gin. 4 x 5 cl i fin gaveæske

195,00 kr.

MALFY GIN – Italiensk Gin.
4 x 5 cl gaveæske
41% alkohol.

Alle 4 Malfy gin varianter i fin gaveæske.

Ikke på lager

Kategorier , Mærker , ,
MALFY DESTILLERIET:
MALFY destilleres i rustfri ståltanke under vakuum således at alle de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares bedst muligt.
Torino Distillati ligger i Moncalieri lige uden for byen Torino i Piemonte – et område som er berømt for sin produktion af vin og spiritus. Destilleriet drives af Vergnano familien og blev etableret i 1906.
G.Q.D.I. står for ‘Gin di qualità distillato in Italia’. Det er et stempel og garanti for kvalitet og oprindelse.MALFY CITRONER:
Rejsende har altid været begejstret ved synet af citrusfrugter i Italien, hvor de mørkegrønne blade og den lysegule frugt synes at ændre landskabet, hvilket gør træerne til symboler for en solbeskinnet, poetisk vision af landet. Citrus indtager en særlig plads i den italienske fantasi og har varig resonans i italiensk kultur. MALFY udvælger de bedste citroner dyrket i kystnære områder – nogle fra Amalfi og nogle fra Sicilien – til at give MALFY-gin en frisk og “zesty” aroma.

MALFY ENEBÆR:
MALFY bruger italienske enebær og fem andre botaniske planteelementer herunder koriander, kvan (angelica) og cassia-bark til at give MALFY et lækker og forfriskende bid – perfekt “on the rocks”, i en G&T, eller i nogle af de største klassiske italienske cocktails som Negroni eller Martini.

Prøv disse opskrifter: page9image4004679792

4 cl. MALFY Gin
2 cl. Campari
2 cl. tør italiensk Vermouth
Rystes godt i en shaker med knust is, dereFer skænkes i et aHølet cocktailglas. Pynt med en twist appelsinskal.

6 cl. MALFY gin
2-3 skiver citronskal eller evt. limeskive
Evt. 1 lille kvist rosmarin
10-15 cl. premium tonic, fx. J. Gasco Indian Tonic isterninger
Serveres i et stort vinglas / ballonglas. MALFY hældes over isterningerne i glasset. Tilføj citronskaller. Og skænk tonic i glasset. Mængden af tonic alt efter smag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.